2020 a Stabilitás éve volt

Minden év elején meghatározok egy szót, ami az adott évemet jellemezni fogja, vagyis amire fókuszálni szeretnék abban az évben.

Az idei szavam a stabilitás volt, ami Covid idején elég viccesen hangzik, hiszen csak az volt biztos, hogy minden gyorsan és állandóan változik. Visszatekintve az idei évre, úgy érzem mégis sikerült a stabilitásomat megtalálnom, nem mondom, hogy könnyű volt és nem voltak mély pontok, de így visszatekintve mégiscsak sikerült. Hogyan is?


1. Állandó együttműködésekkel

  • A Concordia Szervezet és Vezetésfejlesztés Kft-val több mint másfél éve dolgozom együtt, akik a legnehezebb időben is megtartottak nem csak engem, hanem a többi tanácsadóit is. Köszönöm a biztonságos halót, amit nem csak szakmailag, de emberileg is nyújtunk egymásnak.

  • Pető Dórival is több, mint egy éve együtt dolgozunk, amiért szintén nagyon hálás vagyok, mert Dóri sokat segít a social felületeimen, ő készíti a szuper Canva képeket is. Nagyon rugalmasan alkalmazkodik az állandóan változó életemhez is.

  • Mentorom több, mint két éve támogatja az utamat. Idén júniustól a csapata tagjává váltam, ami szintén egy nagy elismerést és stabilitást is jelent. Azóta pedig egy Kanadai projekten együtt is dolgozunk.


2. Szolgáltatásokkal, amikkel az ügyfeleimet támogattam hazai szinten 360 fokos vezetőfejlesztési folyamatban, idén 35 embert segítettem jobb vezetővé válni.

Csoportdinamika fejlesztéssel két céget támogattam, hogy a vezetők és a munkavállalók gördülékenyebben dolgozzanak együtt, hogy érezzék, hogy egy irányban tartanak.

3. Nemzetközi munkáimmal DIGRA egyik szervezeti ombuds lettem. Két másik kollégával nyújtunk ombuds szolgáltatást a közösség részére.

Az idei nemzetközi ombuds konferencia nagy sikert aratott, hiszen a szakma nagyjai mellett sokan is részt vettek rajt.

Szervezeti Ombuds Egyesületet- SZOE-t elismerte a Nemzetközi Ombuds Egyesület

Realize your potential tagja lettem

Digitális nomád életet élek4. Publikációkkal/ Előadásokkal/ Oktatásokkal Előadások: 47. Projektmenedzsment, Piac & Profit, Szakmai beszélgetés- Hogyan is hat a járvány a konfliktusainkra? Oktatás: KEMI- szervezeti mediációs modul Összesen 10 cikket írtam, amelyből 7 magyar és 3 angol.


5. Személyes fejlődéssel Kollár Anna és My Content Book segítségével sikerült állandó szokásokat vinnem az életembe, mint például: Meditáció hetente2-3szor Napi 15 perc olvasás, aminek köszönhetően 7 könyvet olvastam el, ami nagyon jó érzéssel tölt el. Heti rendszerességgel naplót írok

Mindezek felett a magánéletemben is megtaláltam a stabilitást, hiszen a számomra tökéletes férfival élek együtt, aki mellett a világ legboldogabb nőjeként érzem magam. Ennél nagyobb stabilitást nem is kérhettem volna.

Az idei szavam is már megvan, de azt majd a jövő évi beszámolóban árulom el.
4 views0 comments

Would you like to know more, work with me, or ask me a question?

Contact Me
  • LinkedIn
  • Facebook
  • YouTube

Partners 

Concordia_logó_RGB_kozepes_(1).png
Image 7-13-20 at 1.32 PM.jpeg

©2020   Diana Mosonyi - Create harmony in a conflict- by copyright
Thank you for appreciating my works with referring my name when you using any content from the website.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now